“Od stomaka do trbušnjaka!"
NEVEROVATNO! Saznajte malu tajnu za skidanje sala koja PROVERENO FUNKCIONIŠE na svakome!

"Odvojte samo 5 minuta i pročitajte moju priču... Ono što se desilo meni, može se desiti i Vama!"


Pozdrav. Ako sada sedite za svojim računarom, a niste baš preterano zadovoljni svojim izgledom, pokušavate svašta, ali nemate rezultate, mislim da će Vam moja priča pomoći u tome. Pošto ste verovatno, kao i ja, jedan od onih koje mrzi da čitaju ogromne tekstove, moraćete da idete protiv sebe ovoga puta i pročitati ceo tekst. Ili zatvorite stranicu i nikom ništa. :-)Moje ime je Predrag Kovačević i imam 21 godinu. Sportista sam i treniram puno. Osim što treniram fudbal dugo godina u nazad, idem u teretanu i svako slobodno vreme koristim za sport.
Kao i svi mladi ljudi pokušavao sam da dobijem te famozne trbušnjake! Uz 2 treninga dnevno, plus teretana, nisam uspevao da skinem stomak... Vodio sam računa o ishrani koliko-toliko, ali jednostavno rezultata NIJE BILO!

Jednoga dana sreo sam drugara koji se bukvalno "prepolovio". Kada sam ga pitao šta je radio, on mi je ukratko objasnio tehniku koju je primenio i koja je jako prosta. Tačnije, odao mi malu tajnu za skidanje donjeg stomaka. Iako sam smatrao da za mene ta mala tajna neće funkcionisati, jer samo Bog zna šta sam do sada sve probao, odlučio sam da probam i to.
Ono što se desilo nakon samo 7 dana je zaista neverovatno! Izgubio sam par santimetara u stomaku i ostao sam ŠOKIRAN!
Samo sam nastavio da radim to isto svaki dan i u narednih 3 meseca došao sam do svojih trbušnjaka. SALO JE NESTALO!!!Ovim putem želim da mu se zahvalim za to, jer mi je bukvalno promenio život!!! Ono što sam pokušavao da uradim 5 godina, uspeo sam za samo 3 meseca. A ko zna šta bi bilo da nisam otkrio tu malu tajnu... Ko zna šta bih pokušavao, koliko bih se znojio i kakve programe ishrane bih izmišljao...
Hmmm....

Ono što mi se najviše svidelo u celoj priči jeste sledeće:

  • Princip ishrane za skidanje sala funkcioniše 100% za svakoga. Bez obzira na godine, pol, fizičku aktivnost, trenutno stanje. Provereno radi!

  • Dok skidate svoje salo, osećate se odlično. Niste na dijeti. Jedete omiljenu hranu!

  • Ovaj princip aktivira naš metabolizam da sagoreva salo TAČNO tamo gde ga imamo

  • Da bismo skinuli salo, fizičke aktivnosti nisu obavezne

  • Posle samo 7 dana, vidite prve rezultate i dokaz da to funkcioniše!

  • Ne morate trošiti previše novca na zdravu hranu, dodatke, sprave za vežbanje, pojas, teretanu, itd...

  • Kada jednom dođete do željenog rezultata na ovakav način, moći ćete LAKO da održavate postojeće stanje bez ikakvih problema

Upravo sada želim da Vas upoznam sa mojim drugarom Dušanom koji mi je pokazao princip skidanja sala. Imaćete mogućnost da čujete direktno od njega to što sam i ja čuo tog dana kada se sve promenilo! Pozivam Vas da odgledate njegovih 5 video snimaka na tu temu SKROZ BESPLATNO i otkrijete KAKO DA SKINETE SALO, a da se NIKADA ne vrati! Prijavite se svojim imenom i emailom i uživajte.

Da! Želim odmah da čujem kako da skinem salo sa stomaka!

Unesite Vaše ime i email adresu u prostor ispod i prijavite seVaša privatnost je zagarantovana.

 


Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte:
Predrag Kovačević
Facebook: https://www.facebook.com/predrag.kovacevic.ishrana
Skype: pedja166